Втората стратегия е пускане в клас на по-големите ученици, с оглед на

...
Втората стратегия е пускане в клас на по-големите ученици, с оглед на
Коментари Харесай

Генералът обясни при какви условия децата отново ще тръгнат на училище


Втората тактика е пускане в клас на по-големите възпитаници, предвид на кандидатстудентските изпити, от което се дефинира по-нататъшното им развиване и обучение, кандидат-студентските акции и така нататък При тях може да се разчита на по-осъзнато държание - носене на маска, съблюдаване на физическа отдалеченост, потребление на дезинфектантни.

И за двете категории се предлага двусменен режим и намаляване на броя на учениците в класните стаи, както е по целия свят. 

56 са новите случаи на ковид у нас за миналото денонощие. Това съобщи преди минути ръководителят на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на постоянния си брифинг
Така общият брой на инфектираните с COVID-19 в България към този момент e 1290. 205 са излекуваните.

" Починали за денонощието - 1 мъж на 81 години във ВМА с голям брой съпътстващи болести. 55 са общо умрелите ", сподели той. 

В София 22 случая, от които приети в болница са двама, в Кюстендели - 13 случая, там има ново огнище, 12 - Дупница, Видин - 5, без медициснки личен състав. 3 нови случая на деца - в Дупница на 5 и 7 години и във Видин също момиче.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР